Post by arblinadprofbe on Mar 12, 2022 23:00:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Apple Knight: Action Platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Apple Knight: Action Platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira več vzdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Apple Knight: Action Platformer 2022 version ▞▞▞
Apple Knight: Action Platformer Akční wtnm
Dreamwalker: Never Fall Asleep Cabaran pcxf
odlična grafika, čeprav majhna. dober povratni klic klasičnim platformerjem
Preveč oglasov. Igranje igre je pogosto prekinjeno zaradi oglasov. Kontrolniki se občasno zataknejo samo zato, da... uganili ste, naložite oglase. Škoda. Igra izgleda odlično in je lahko zabavna. Vendar se ne morem poglobiti v to dovolj dolgo, preden jo prekinejo oglasi. 3 zvezdice in odstranjen.
Ima vsiljene 30 sekundne oglase. Ne morem preskočiti. Odstranjeno.
Samo ena težava veliko oglasov 🙂
Ne morem igrati vsakih 30 sekund in 30 sekund. Ne vem, ali je to igra ali generator oglasov
Obseden sem, ta igra je zabavna in zelo zabavna. Pustolovščina je vznemirljiva, oglasi so malo nadležni, a v tej igri res uživam 😊☺️
Čudovita igra. V dexu deluje zelo dobro. Kontrole so lepe na zaslonu na dotik, delujejo pa tudi s tipkovnico in krmilnikom. In največji plus je, da jo lahko igram brez internetne povezave, to igro moram priporočiti, ker je narejena res dobro Edit: Tudi ta igra je malo težka, vendar bi jo ocenil kot +, ker bi rekel, da je je na optimalni težavnosti, zaradi česar je bolj zabavno kot jezno.
Še ena tipična akcijska platforma, ki deluje kot aplikacija, ne konzolna igra. Mislil sem, da je v redu, vendar se mi je ta igra hitro naveličala. Po drugi strani se mi je zdelo, da so sovražni duhovi nekako majhni.
Odlična platforma 2D, ki deluje s krmilniki in bo delovala na chromebooku
To je dobra igra brez zamere, vendar je nekako slaba, ker poskušam iti v igro, potem me vrže ven in jo resnično želim igrati
Ta igra je popolnoma fantastična. Za brezplačno igro je res zabavno in zasvoji. Vendar sem mu dal 4 zvezdice, ker morate plačati večino kul oklepov. Morali bi ga imeti, da si lahko še vedno zaslužimo kul oklep, tudi če bo trajalo nekaj časa in bomo morali gledati oglase.Tudi hišni ljubljenčki so nesmiselni in ne naredijo ničesar koristnega. Prav tako želim, da bi bilo več kot en poševni gib ali napad s pomišljajem. Še posebej, ker šefi sprejmejo kup udarcev.
Oglasov je preveč - _- E
Za številne oglase. Ta igra bi bila kul. Ne morem se ukvarjati z oglasom vsaki dve minuti. Moral sem ga izbrisati. Oprosti. Zdela se je kul igra, če ne bi bilo teh nadležnih oglasov.
Super je kul samo to, da so artikli precenjeni
Res uživam v tej igri, vrača se k koreninam s piksli, hkrati pa ohranja svežo, vendar imam težavo! Ko sem prvič igral igro, je močno zaostajala, če nisem premagal sovražnika, čarovnika, za katerega se je zdelo, da nadzoruje moje okvirje, razen če ga ubijem in se je potem vse vrnilo v normalno stanje. Ali lahko odpravite to težavo, ker res uživam v tej igri in mislim, da bi druge igre morale pogledati to! Prosim in hvala! Uredi: posodobitev ni pomagala fantom, še vedno je isti problem upočasnjevanja in zrušitve
Nekaj je narobe. Zakaj je zaslon tako črn in okvarjen, ampak je samo zvok ... zajebajte moj tablični računalnik 3 leta
Kar naprej izgubljam, jezi me, ko prenesem to igro. Pravkar sem rekel, da je ta igra lepa grafika in gibanje, vendar je še vedno kul igra
Ta igra je super, rad igram to igro. Toda iz nekega razloga, ko sem zadnjič igral igro, ni shranila mojih ravni, ki sem jih dokončal. Toda rešili so moj oklep, napade in meče. Kar je super, saj se moramo vrniti na svoje ravni in tega ne želimo početi počasi. Kar pomeni, da če imate močan meč, oklep ali napad, jih lahko uporabite, da hitreje in bolje ubijete vsako stvar na vaši poti. Ima tudi kul zgodbo, popolnoma priporočam to aplikacijo. Adijo vsi!!!
Super zabavno. Izziv in enostaven za nadzor.
Morda bolje na mobilnem telefonu, vendar je nadzor slab na tabličnem računalniku. Še naprej v napačno smer
POT DO MNOGO DODATKOV Kliknem, da se samo ponovno pojavim na svoji kontrolni točki, namesto da bi gledal oglas, in še vedno dobim oglas. Kakšen je namen, da nam pustite, da se ponovno pojavimo na kontrolni točki brez dodajanja, potem pa nam še vedno dajete oglase. Ta igra je zanič N
Dobra platformna igra, oglasi so težava
V redu je, vendar se krmilniki včasih zataknejo. In sovražim, da je tako težko premagati šefa na svetu 210
sprva sem užival v tej igri. opravil toliko stopenj, veliko je benil in se včasih oddahnil od jeze, a se vseeno vrnil na več nivojev. ko sem dosegel 2. zemljevid, se je moja igra začela motiti. včasih ob odpiranju oglasnega zaklada igra ne bi prikazala oglasa, ampak bi prikazala samo črn zaslon, zaradi česar ne morem niti zapreti oglasa. kar mi ni prepustilo druge izbire, kot da zapustim igro in jo znova odprem in to seveda znova zažene nivo.
To je samo dolgočasna igra, brez izvirnih idej in blagega okolja. Seveda izgleda dobro, vendar se zdi, kot da bi zgrabil gotovino zaradi skoraj zahtevanega plačila, ker na ravneh ne zaslužite dovolj denarja, da bi kaj kupili. Glasba je res klišejska, res bi lahko sestavil kaj bolj izvirnega
Zelo zabavno je, lahko se celo pritožujem, lol, to je ena najboljših 2D iger, kar sem jih kdaj igral
Kontrole so daleč nenatančne za vrsto igre. Ravni se ponavljajo in dolgočasne ter ne ponujajo prave raznolikosti. Ravni se bodo povrnile tudi na prejšnje točke shranjevanja napredka, če boste kaj iskali nazaj. Res se zdi, kot da je še ena poceni, slabo narejena igra, ki jo je izrinila, da bi poskusila izkoristiti nestabilne trende in hitro zaslužiti. Najbolje se je izogniti. Kontrolniki so prilagodljivi, vendar ne izboljšajo, kako dobro se odzivajo, v resnici pa ne pomagajo.
Vse v tej igri je super in res mi je všeč, da napademo polje z oglasi. Všeč mi je, da nam daje to izbiro, namesto da bi jo samo silil lol. Vsakič sem jo zadel, a edina stvar, ki mi ni všeč pri igri, so preobleke, ki jih imam ni mi všeč, da sta na voljo samo dve možnosti in da moraš plačati pravi denar za druge preobleke, a razen tega, da je igra super, rada je dobra, fantje
Zelo dobra igra. Toda obstaja napaka, ki znatno zamuja vnose, tako da nisem mogel igrati igre. (Ne moreš skakati kamor hočeš)
to je odlična igra in tudi grafika je dobra
To je odlična igra v primerjavi z izpadom, ki je v play store. Ker pa je to brezplačna igra, sledi temu kot mnoge druge. Vsakič, ko umreš, bo en oglas. In tako kot druge igre, morate plačati, da se znebite teh oglasov. Zdi se, da igra zaostaja, bolj ko se projektil približuje vašemu liku, kar vam omogoča, da vas zadenejo in izgubijo srce. Dovolite predvajanje več oglasov, ko umrete. Razen teh težav so kontrole v redu, dovolj odzivne. Umetniški slog je zelo lep.
Dve stvari mi nista všeč: v igri bi lahko bilo več dodatkov, ki niso premium, zato igra zaradi tega ni tako obsežna. Vendar pa njegov učinek ni premočan in zaradi tega, kar ima, so njegova prijetna atstetika, preprost, a gladek nadzor in obvladljiva prilagoditev združeni za odlično izkušnjo igranja. Vsekakor ima nolstalgičen občutek, ki me bo vrnil, da bom še naprej igral.
Pokličite me osnovno, vendar se mi zdi ta igra prijetna
Ta igra je grozna, polna je napak, igra je odlična, vendar ne deluje, zakaj je ne popraviš
Nameščen samo zato, da to napišem...vendar bi bilo lepo, če bi objavili napovednik za tiste, ki o tem niso prepričani in ne dobijo dobrega občutka samo iz posnetkov zaslona. P.S 2 zvezdici samo zato, da lahko to objavim, ne da bi rekel, da je slabo.
Igra je pravzaprav precej dobra, ampak reklame vsaki 2 minuti so res zanič!
Igra je res super. Zelo zabavno. Toda stalni oglasi onemogočajo igranje. Oglas sem prejel skoraj vsakih 5 minut.