Post by arblinadprofbe on Mar 12, 2022 22:35:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Escape Games - Spy Agent ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Escape Games - Spy Agent IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ключове за генератор на кодове ▞▞▞
▞▞▞ Escape Games - Spy Agent 2022 version ▞▞▞
Пъзелите са добри, но реагират много по-бавно. Другите 2 игри са много по-добри.
Наистина добри игри още от студиата...обичаме да играем....
Игрите ви са невероятни. Така че, моля, създайте повече игри, за да можем да играем и да им се наслаждаваме.
малко бавно при преминаване от едно нещо към друго, но сюжетните линии не са толкова лоши досега, пъзелите са страхотни
каква умопомрачителна игра! Това е най-добрата игра в света за мен.
Тази игра има най-лошите контроли от всяка игра за Android, която някога съм играл. Бутоните и плъзгачите обикновено не реагират или има забавяне при натискане на бутон, което отнема всякаква радост от играта. Трябваше да деинсталирам, когато стигнах до мини игра, движеща дискове в жлеб, защото дисковете не можеха да бъдат преместени и следователно не можех да отида по-далеч. Как се измъкват тези шарлатани да правят толкова лоши игри?
Отличен. Предизвикателни пъзели - някои много трудни, но все пак разрешими.Страхотна игра за начинаещи и професионалисти, аз съм професионалист и това беше трудно хаха 😂😂😂
Escape Games - Spy Agent Phiêu lưu oru
8 от 10.. защо? Беше кратка игра. Бях влюбен в личността на агент Фалкън. Жалко, че играта приключи
Страхотна графика, но не толкова ангажирана игра, колкото съм свикнал. Някои от пъзелите по пътя (особено # пъзели) нямаха смисъл дори след като гледах решение. Иначе забавна игра за игра. Благодаря ти
Наистина харесах играта и сюжета. Все пак свалих една звезда, защото на последния пъзел, със зъбните колела, след като го реших, светлината над вратата светна зелена, но все още казваше: „Трябва да излезем през другата врата“. Опитах се да щракна навсякъде по вратата, но не се отваряше. Въпреки това бях играл почти през цялата игра, така че наистина не пропуснах нищо, тъй като катсцената беше просто те да бягат от тунела към хеликоптера. Просто странен проблем в играта.
Здравейте. Собственикът на тази игра. Има проблем. Не мога да отворя тази игра. Когато инсталирах и отворих приложението. Показва се зареждане и показва 5 перкантаж. Не се движи от пет.. можете ли да кажете решението..
Много хубава приключенска игра.
Чудесно е!!!!!
Играта не работи не може да премине през урока, прес звезди, които да съберат в урока за първа глава
Escape Games - Spy Agent Sarguzasht drr
Игрите са или твърде лесни, или не са интуитивни и не предлагат никакви инструкции. Наистина разочароващо! Главният герой също е досаден. Не би играл отново. Играйте Haiku Games вместо това.
Да доста готино 😎
Играта е добра, но уликите за пъзела не са много добре обяснени
Има някои наистина трудни пъзели, но все пак е много забавно. Трябваше да използвам инструкциите няколко пъти. Не бях сигурен какво иска да направя пъзелът.
Твърде много реклами
Learn Spanish Free Offline கல்வி eua
това е lvlyyyy pazzale с приключенска игра
pankaj pro
Обичам играта за решаване на пъзели, моят приятел ми препоръча това❤️😀
gd
Kannan vp
Играта е страхотна, единственото лошо нещо е, че обяснението за пъзелите е неясно. Би помогнало много, ако има повече обяснения или инструкции.
Малко бъгава, но си струва усилията
Обичах играта.добре за ума отлично благодаря Трябва да купя за съвети
Escape Games - Spy Agent Авантуристичке wkbo
Интересна игра, която някога съм играл. Добра игра, продължавай в същия дух -prathiksan frnd
обичам как играта понякога е трудна, но е добра игра
Твърде много предизвикателства
Много добре. В очакване на още игри. Работете върху него и го донесете скоро
Една звезда за забавлението, без звезди за абсурдните решения.
Хубаво
Има потенциал, но пъзелите могат да бъдат твърде трудни и уликите са неразбираеми. Елементът за стрелба е твърде труден, тъй като скоростта на кръста го прави шанс, а не умение. Отказал се да играя и го деинсталирах.
Escape Games - Spy Agent Phiêu lưu oru
Escape Games - Spy Agent Авантуристичке wkbo
Глупаво приложение/игра! Не може да се открие интернет връзка!!! Прекарах по-голямата част от времето в презареждане на играта, изключване и включване на моя wifi, рестартиране на телефона. Други приложения/игри работят добре, но не и тази игра! Няма проблем при поточно предаване на 1080p видеоклипове. Каква глупава игра!!!
Показва „Грешка при свързване – не мога да се свържа със сървъра. Проверете вашата интернет връзка“. Е, моят интернет работи напълно добре. Това се случи, когато достигнах ниво „нарушение на сигурността“. Какво трябва да направя сега? Това е много разочароващо.
Това е забавна игра и интересна игра