Post by arblinadprofbe on Mar 12, 2022 22:32:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rus dili kursu - 15 000 söz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rus dili kursu - 15 000 söz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar glitch kristalları ▞▞▞
▞▞▞ Rus dili kursu - 15 000 söz 2022 version ▞▞▞
proqram
Çox gözəl bir praqramdı təbrik edirəm həm öyrənib həm oynamaq olur 👍👍👍👍
Çox əla
beyendim yaxsidi isime yarayir
Mənə vurğu işarəsi lazımdır.
Səsini sevmirəm amma sözləri gözəldir. Rəng sxemi qəhvəyi/bənövşəyi deyil, qara və ya ağa dəyişdirilsə, daha yaxşı olardı. Danışmağı öyrətmək də əla olardı.
Çox gözəl proqramdır
Mükəmməl
Mən bunu sevirəm
bir neçə daha çox sözləri pulsuz sevəcək, amma yaxşı ki, ucuzam
Nəhayət, mən rus dilində danışanlardan daha çox danışıram 😃👍
əla
Nejlepší pro učení doporučuji 🤗
Mənə çox kömək edir!! Çox sağ ol
Öyrənmə proqramları reklamsız olmalıdır, mən istənilən vaxt alış-veriş edə bilərəm.
😉😉
Курс по руски език Образование bne
👍👍👍 super
Yuklemeye deyer
Sözləri daha çox qadınlar deyir. Dildə kişi, qadın və neyter var. Bir sözlə hər şeyi əldə etmək üçün tuf.
Əladır
Söz ehtiyatını öyrənmək və saxlamaq üçün əla proqramdır. Yazı, dinləmə və oxuma daxildir.
Mənim 9 000 gülüm var idi və onlar getdi. Mən orta səviyyədəyəm, lakin məni həmişə başlanğıc səviyyəsində saxlayır
belə də yaxşıdı
:/
روسی یاد بگیرید آموزش tfwt
t haqqında heç bir şübhə
Mən indi yükləyirəm. Amma insan düz deyir. Mən bu proqramın ingilis dilini yükləmişəm. Mən bilməyənə girəndə............ Nə görürsəm? Orada hamsı pulnandır!!! bu nədir?!
>>>ZerO<<<
əyləncəli və təsirli
AXES.io Δράση bpbq
Bunu necə istifadə edəcəyimi başa düşmürəm. Ediləcək bir şey yoxdur? Mən sadəcə hər şeyə xəbərsiz baxıram. Mən başlanğıc deyiləm, amma bu işi bacarmıram. Bunun üzərinə nə edirsən?! Mən heç nə edə bilmirəm. Mən silirəm.
Qanlı zəhlətökən gems4me reklamı gəlməyə davam edir və qabaqcıl səviyyə üçün pul ödəməli olur, əks halda əla lüğət öyrənmə vasitəsidir. Sözlərin cinsini göstərmək faydalı olardı və qrammatik funksiya da yaxşı olardı.
Digər dil proqramları ilə müqayisədə bu proqramda daha çox şey var, həm də çox əyləncəlidir 😁
yaxsidir ama sozler rusca deyilib azerice tercume olunsa daha yaxwi olar