Post by arblinadprofbe on Mar 12, 2022 22:26:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови повећавају све ▞▞▞
▞▞▞ PUBG MOBILE: Aftermath 2022 version ▞▞▞
НАЈБОЉА ИГРИЦА НА СВЈЕТУ.
Оптимизујте верзију 1.7 да је тако заостала у односу на претходну верзију.. игра се смрзава и фпс превише пада. Скоро да имам 4 ГБ рам меморије и процесор Хелио Г80 и играм са глатком графиком, али се смрзава и касни.. 1.6 верзија је стабилна при 60 фпс без пада, поправите
Испробао сам игру и учитао је у пакету са малим ресурсима, али би направила ову чудну грешку кад год бих скоро погодила потпуно учитани пакет ресурса, наставио је да се ресетује све док није добио сигнал грешке и извадио ме из игре. Надам се да можете да поправите ово пубг програмери
графица није лоша али није ово пубг више, сувише глупости је убачено а игрица је сулудо захтевна и имам хуавеи И6 2019 и кочи поприлично на најгорој графици има много багова а контроле нису савршене, све у свему може и боље.
Свиђа ми се ова игра, али једини проблем је што понекад траје дуго преузимање осим ако немате спор сервис, али стварно ми се свиђа игра Хвала
<6kg5ei9:6kg5ei9:6kg5ei9> <6kg5ei9:6kg5ei9 ...
Не могу да се играм са пријатељима због ажурирања на чекању. Свако ажурирање треба да буде доступно у исто време за све играче. Такође, питање високих мс је веома фрустрирајуће, играм ову игру годинама и још увек мс никада није био бољи. Звук увек квари када играте тдм.
ОК је
Прошло је 4 године откако сам играо ову најбољу игру
PUBG MOBILE: Aftermath Action cmr
Пада при покретању. Самсунг Галаки Таб С6 256гб вифи. Уреди: моја игра би се срушила када бих изабрао Гоогле Плаи игре као опцију за пријављивање. То је зато што Гоогле Плаи игре нису инсталиране. Пад је мало екстреман. Вероватно би требало да се прикаже порука о грешци или упозорење. Променио сам оцену са 1 звездице на 4 звездице јер сам успео да решим несрећу.
Ово ново ажурирање спидермена је бруталан
Сада разумем зашто људи престају да играју ову игру. Не ради се толико о хакерима, већ о отрцаним рекламама које троше ваше време, ужасној одећи, сталном заостајању, 🙄 грешкама, рушењу на варалице које приморавају људе да оду. Брзи савет 1: нису све промене добре. Брзи савет 2: Поправите оно што је покварено. Можда пробајте Фрее фире. Боље критике.
Сада не могу да отворим игру са недавним ажурирањем, она преузима ажурирање, а затим ми каже да поново покренем игру коју радим само да би се вртила у круг и урадила све изнова.
Одлицна је игрица.само да макнете цитере
Потребно је више артикала за куповину са БП-ом И новчићима клана....Потребан је већи избор ствари за куповину са новчићима клана, тешко да се може нешто купити у продавници клана...🪙...... негативи су ове две ствари наведене. Надамо се да ће програмери додати још предмета за куповину користећи БП и новчиће клана!! Решите ове проблеме и лако ћете добити 5 звездица.
Заузима пуно простора, не оптерећује се увек, добра игра али је понекад веома спора. ЕДИТ Квалитет игре заиста зависи од вашег уређаја и квалитета ВиФи мреже. Лош Ви-Фи ће у великој мери утицати на ваше искуство и ако ваш телефон или други уређај може да га покрене, онда имате већи проблем. Међутим, игри је потребно више разноликости. Постаје досадно понављати исту песму и плесати изнова и изнова.
Залим на ПУБГ зато што има сзо падају гранате
Не могу чак ни да купим УЦ са Гоогле плаи поенима🙄и многе змије у трави. Требало би да постоји режим у којем можете остати неактивни само 10 секунди🥴многе грешке и превише ВЕЛИКИХ ажурирања са непотребним ефектима. Требало би да поправим грешке и пропусте уместо објављивања нових режима и подешавања🤦🏻♀ Нека буде забавно. Сада је то само игра у којој трошите више новца да бисте прочитали своје ударце и слетели на оружје када сте у врућој капи😆 смешно 🙄
Игра је сјајна, али зашто не могу да отворим премиум сандук, имам 14 премиум купона за кутије и не могу да га отворим. Када сам почео да играм игру, отворио сам је, па ако можете да ми помогнете да је поправите.
Неце да ми се скине!!!!!!!!!!!!
Оставићу 2 звездице, најгоре ажурирање икада, не подржава гфк алате и гфк алат помаже корисницима нижих уређаја
Greymoor je stigao (u ESO) - RUR Esports
... I vysílání čt2, Pečené celé brambory, Nová baterie iphone 7, Ako sa ucit na statnice, ... Datové připojení t mobile, Minutkový steak z mladého býčka,
Добра игра стварно добра. Видим хвала што сте направили ову игру прокима бета, стварно је добра. Али само што имам проблем да не могу да је играм јер је тако заостала, молим вас да то поправите.
Једна од најбољих игрица које сам играла само због хацкер-а 4 звездице
Два проблема која огрица има први проблем је кампери са шодганима други проблем је када те тим нокуке са бомбом и доврши кои год да им рипорт да ставис они не добику бан 👎👎👎👎👎👎👎
PUBG MOBILE: Aftermath Екшън idhk
Три звездице зато сто има цитера ди год скоцим увек ме убије цитер цитер трци 10000 на сат немогу да играм због цитера
Grow Empire: Rome Strategia nzl
Много коци у последње време и сецка...
Ово је игра која је добра, али има превише хакера и варалица и кашњења грешака и грешака
Игрица је глупа
Ова игра је сјајна! Али играм ову игру већ 3 године, али још увек нису додали моју заставу (🇭🇹) што је помало тужно пошто нас много игра ову игру и подржава је.
PUBG MOBILE: Aftermath Jangovar jmc
Скроз те покварили игрицу цитера и тимејиера висе него пре сад сам тек усао одем на ливик слетим у гронхус нема никога знаци никога и лик ми додје иза ледја за секунду убијеме саком једном ме је ударио и нокао и после мене испуцао и ја га спектејтам и он стоји у хот спрингу са фамасом😡 знаци ако не мозете направити анти цит програм и убацит знаци цим удјес у игрицу лада уцитава да скенира податке ако надје хацк да га избаци и нек да бан на 10 дана ја мислим да је то феноменална опција
Ниста посебно, било је ектра док није изасао ЦОД
Игрица је тренутно голо говно.Волео бих да могу да дам 0 звездица али јбг.
Игра се не плаћа за победу и зато се у великој мери ослања на вештину, ово је плус, али алтернатива је рангирање на основу перформанси, највећи проблем је покварен систем подударања. Ја сам платинасти теир, али се често суочавам са Цровн и Аце теир играчима у свим режимима, ово се не показује увек превише тешким изазовом за превазилажење у класичним играма, јер се играчи вишег теир-а често шире на много већим мапама, али је невероватно фрустрирајуће у малим мапама у режиму игре Арена. Поправите.
Често има заостајања када је пуцано отежава реаговање. Добра игра помаже што ажурирања често излазе. Градско окружење би било лепо. Поставите више домета около. .
Поздрав свим играчима. Ова сезона има више заостајања, не знам зашто? Надам се да ће следеће сезоне бити боље. Тнк.
Постоји проблем који сам имао неко време, али не знам да ли је грешка или грешка или шта већ не. Када покушавам да померим и камеру и свог лика у исто време док сам у борби, одједном ће, без икаквог разлога, гледати право увис. Ништа превише, само невероватно досадно и разлог за губитак звезде. Осим тога, ова игра има невероватно добре контроле, игру и сву забаву. 9/10 би препоручио.
Кида како је добра
Пристојна игра, али волео бих да можемо да користимо контролер и такође ми се не свиђа што више не можемо да бирамо више мапа у предворју.
Много грешака и проблема након ажурирања 1.7, контроле и подешавања се мењају сваки пут када отворим игру. Кад год умрем игра не иде, настави или следећа само чекај и морам поново да покренем, молим те, драги, уради ово после тога игра ће бити веома забавна
Искључио сам аутоматско ажурирање да би се укључио додатак када сте на екрану за склапање сусрета, искључио сам телефон, и даље пише грешка, имам неограничен број података. Шта се дешава?
Играм ову игру од 2016. Још увек ми је омиљена. Велика побољшања у ажурирањима као што су мапе и још много тога. Једино што имам налог за госте и сада не могу да повежем свој Фејсбук налог са њим. Не бих волео да разбијем телефон и да је заувек нестао и да почнем изнова. Молимо извршите ажурирање за то.
Игрица је била екстра ових дана сваки други меч 80% су ботови игрица која ненормално превисе багова престаје играти игрицу док се не поправи
Предобра игра, играм је од прве сезоне.
Заст сте додали овај мртви абдејт
Игра је у реду. Али са лошим квалитетом звука и ужасним поклапањем не би требало да добије ни једну звездицу. Највероватније сам претерано критичан, али с обзиром на то колико дуго су игре ван игре и ови проблеми још увек нису решени, у овом тренутку је шала. И ако не играте у трећем лицу (тпп), нећете ући у меч.
Фантастична игра Баттле Роиале, са неким упозорењима. Модел куповине који имају осмишљен је да вам узме много новца. Као такмичарска игра, почећете добро док се не упоредите са људима који користе паметне телефоне са хардвером који личи на рачунаре. Игра је изузетно солидна, а игра изгледа и игра се одлично. Волим пубг, али немам жељу да оставим новац потребан за хардвер који је потребан да би био конкурентан, па имајте то на уму пре инсталирања.
PUBG MOBILE LITE Action pqe